25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăPoliticaUn depozit de lângă reședința lui Putin, în flăcări

Un depozit de lângă reședința lui Putin, în flăcări

Un depozit din Odinţovo, oraş la vest de Moscova, între reşedinţa oficială a lui Vladimir Putin şi aeroportul Vnukovo, a luat foc.

Nu se știe cauza incendiului din depozitul, aflat la 6,5 ​​kilometri de reședința prezidențială a lui Putin din Novo-Ogaryovo. La miezul nopții, incendiul se manifesta pe 2.000 de metri pătrați, potrivit serviciului de urgență.

Vorbind pe Twitter pentru a împărtăși imaginile extraordinare, analistul și cercetătorul Olga Lautman a spus: „Și un alt incendiu în regiunea Bogorodsky Moscova“.

„Depozitul cu hârtie este în flăcări pe toată suprafața de 33.800 de metri pătrați. A avut loc o prăbușire parțială a clădirii.”
Ea continuă apoi să adauge: „Mă întreb dacă cineva are nevoie de un reporter de pompieri, deoarece în fiecare zi documentez incendiile în toată Rusia”, potrivit ww.express.co.uk.

La stingerea incendiului sunt implicate aproape 100 de persoane și 33 de echipamente. Depozitul se află într-o secțiune dedicată logisticii și distribuției.
Incendiul amenință un alt depozit situat la o distanță de 10 metri de cel incendiat. Focul a primit rangul trei de complexitate din cinci.

Rusia a raportat săptămâna aceasta două atacuri cu drone ucrainene în apropiere de Moscova, potrivit Reuters. Dronele care veneau dinspre vest și sud au fost doborâte lângă Moscova de sistemele de apărare aeriană.

Citește și: Doljenul care a atacat poliţiştii cu pietre şi un topor, condamnat cu executare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS