16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăRazboi UcrainaUn mort și trei răniți după ce o rachetă rusească a lovit un bloc din Harkov

Un mort și trei răniți după ce o rachetă rusească a lovit un bloc din Harkov

O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte cel puţin trei au fost rănite după ce o rachetă a lovit duminică un bloc de apartamente din Harkov, al doilea oraş al Ucrainei, a declarat guvernatorul regional Oleg Sinegubov, informează luni Reuters.

„Conform informaţiilor actualizate, o persoană a murit în urma loviturii unei rachete ruseşti asupra unei clădiri rezidenţiale”, a scris Sinegubov pe Telegram. El a precizat că atacul a vizat districtul central al oraşului.

„Trei persoane au fost rănite uşor. Din păcate, o femeie în vârstă a fost ucisă”, a scris guvernatorul pe Telegram. „Soţul ei era în apropiere când a avut loc atacul şi, printr-un miracol, nu a suferit răni grave”.

Sinegubov a declarat pentru Suspilne că echipele de salvare caută o altă femeie în vârstă dispărută, care s-ar putea afla sub dărâmături.

„Etajul al patrulea a fost distrus. Aceasta este o clădire veche”, a spus el. „Înţelegem că etajele al doilea şi al treilea au fost grav avariate. Întreaga secţiune a clădirii nu mai este potrivită pentru locuit”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS