20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăPoliticaŞeful spionajului militar ucrainean: „Putin este pe moarte”

Şeful spionajului militar ucrainean: „Putin este pe moarte”

Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații al apărării din Ucraina, a declarat că președintele rus Vladimir Putin are cancer și va muri foarte curând, dar nu înainte ca Ucraina să câștige războiul cu Rusia.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unul interviu acordat ABC News. Printre altele, Budanov şi-a exprimat recunoştinţa pentru ajtorul primit.

„Vreau să exprim recunoștința pentru tot ajutorul pe care l-am avut pâă acum și sper că toate ţările lumii vor sprijini în continuare Ucraina”, a spus Budanov, spunând cetățenilor americani: „Le promit că nu va dura prea mult acum și fiecare contribuabil din SUA va putea vedea unde a mers fiecare cent. Vom schimba lumea aceasta împreună.”
Budanov a mai spus că se așteaptă ca vehiculele americane Bradley Armored Fighting să fie trimise în curând în Ucraina: „Le așteptăm. Le așteptăm cu nerăbdare. Acest lucru va îmbunătăți semnificativ capacitatea de luptă a unităților noastre”.

Budanov a spus că se așteaptă ca luptele să fie „cele mai fierbinți” în martie, adăugând că Ucraina plănuiește un impuls major în primăvară, când se doreşte eliberarea teritoriilor ocupate de Federația Rusă „Acest lucru se va întâmpla în toată Ucraina, din Crimeea până în Donbas”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS