10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPolitica(VIDEO) Fiul lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, refuză să meargă la război

(VIDEO) Fiul lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, refuză să meargă la război

-

Nikolai Peskov, fiul lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a fost ținta unei farse, după ce a fost sunat de către un blogger care a pretins că este comisar militar și l-a rugat să se prezinte pentru un examen medical a doua zi.

Potrivit publicației Pravda, Peskov a refuzat.

”Desigur că nu voi merge acolo la 10 dimineața mâine. Dacă știți că sunt Peskov, ar trebui să vă dați seama cât de complet greșit ar fi pentru mine să fiu acolo. Voi rezolva asta la un alt nivel. Trebuie să înțeleg, în general, ce se întâmplă și ce drepturi am …

Să fiu luat mâine – crede-mă, nici tu, nici eu nu avem nevoie de asta. Nu am nicio problemă în a-mi apăra patria, dar trebuie să înțeleg dacă este fezabil să fiu acolo – vorbesc despre anumite nuanțe politice” – a spus el.

Pe de altă parte, întrebat dacă este gata să se înscrie ca voluntar, Peskov Junior a răspuns că nu.
Mai exact, el a fost întrebat dacă se poate bifa o căsuță la numele său de familie lângă întrebarea „Sunteți de acord să vă oferiți voluntar pentru front?”
Nikolai Peskov: „Nu, nu bifați căsuța aceea pentru mine”.
El a adăugat: „Sunt gata să plec, dar nu la cererea dumneavoastră: dacă Vladimir Vladimirovici [Putin – n.red.] îmi spune să merg acolo, voi merge”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj 0-1 | Ocazii au...

Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida...

ȘTIRI GdS