17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăRazboi UcrainaApropiații lui Putin cer atacuri nucleare împotriva Occidentului

Apropiații lui Putin cer atacuri nucleare împotriva Occidentului

Apropiații președintelui rus Vladimir Putin sunt în alertă, după ce fiica lui Alexander Dughin a fost ucisă într-un atentat cu bombă.

Uciderea tinerei Daria Dughina a șocat elita de la Kremlin, care cere atacuri nucleare împotriva Ucrainei și Occidentului.

Analiștii spun că atentatul a fost organizat pentru a intimida apropiații lui Putin, cum ar fi Dughin, despre care se spune că este arhitectul războiului din Ucraina, conform The Sun.

Atentatul a fost revendicat de o grupare de gherilă din Rusia

Atentatul în care a murit fiica naționalistului rus a fost revendicat de o grupare de gherilă din Rusia.

„Îl declarăm pe Vladimir Putin un uzurpator și criminal de război”, scrie într-un manifest publicat de mai multe site-uri. Moscova, pe de altă parte, acuză Ucraina și SUA pentru atac.

Kievul avertizează că rușii ar pregăti o operațiune de amploare

Kievul a negat că ar avea vreo implicare și avertizează că rușii ar pregăti o operațiune de amploare, înaintea Zilei Independenței ucrainene, săbătorită pe 24 august. Tot atunci se împlinesc 6 luni de la invadarea Ucrainei.

Autoritățile de la Moscova continuă ancheta în cazul morții Dariei Dughina într-un atentat cu bombă. Fiica celui supranumit „ghidul spiritual al lui Vladimir Putin” se întorcea de la un festival cultural, unde participase alături de tatăl ei. Potrivit unor surse, mașina care a explodat îi aparținea ei, fusese lăsată într-o parcare unde camerele de supraveghere nu mai funcționau de 2 săptămâni, iar explozibilul a fost așezat chiar sub scaunul șoferului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS