20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRăzboiul din Ucraina: Explozii raportate la Kiev duminică dimineața

Războiul din Ucraina: Explozii raportate la Kiev duminică dimineața

Mai multe explozii au fost raportate în jurul capitalei ucrainene Kiev în zorii zilei de duminică, ora locală, transmite CNN. Este ziua cu numărul 102 de război.

„Câteva explozii în cartierele Darnutskyi și Dniprovskyi din Kiev. Serviciile lucrează deja la fața locului. Informații mai detaliate mai târziu”, a declarat primarul Kievului, Vitali Klitschko, pe Telegram, scrie G4Media.

Un jurnalist CNN care a văzut urmările exploziilor a declarat că una dintre ele, la nord-est de Kiev, a trimis o coloană groasă de fum pe cer.

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat sâmbătă că sancţiunile occidentale nu vor avea niciun efect asupra exporturilor de petrol ale ţării şi a prezis o creştere mare a profiturilor din livrările de energie în acest an, transmite Reuters, citată de News.ro ”Având în vedere nivelul preţurilor care a fost stabilit ca urmare a politicilor Occidentului, nu am suferit pierderi bugetare”, a declarat ministerul de Externe pentru un post de televiziune sârb bosniac. Lavrov a mai spus că, ”dimpotrivă, anul acesta vom creşte semnificativ profiturile din exportul resurselor noastre energetice”.

Citește și despre alte evenimente din timpul războiului pe G4Media.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS