15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăRazboi UcrainaLavrov spune că Vladimir Putin nu este bolnav

Lavrov spune că Vladimir Putin nu este bolnav

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a dezminţit duminică seară că preşedintele Vladimir Putin este bolnav. Acesta a dat asigurări că nu a prezentat niciun semn în acest sens, transmite AFP, citată de Agerpres.

Sănătatea preşedintelui Putin şi viaţa sa privată sunt subiecte tabu în Rusia, aproape niciodată discutate în public.

Dar, ca răspuns la o întrebare a postului de televiziune francez TF1, Serghei Lavrov a declarat într-un comunicat: „Nu cred că cineva întreg la cap poate vedea la această persoană (Putin) semne ale vreunei boli ori afecţiuni”.

Şeful diplomaţiei de la Moscova a subliniat că Putin apare zilnic în public

Şeful diplomaţiei de la Moscova a subliniat că Vladimir Putin, care împlineşte 70 de ani în octombrie, apare în public „zilnic”.

„Îl puteţi vedea pe micul ecran, puteţi citi sau asculta discursurile lui”, a adăugat el. „Îi las pe cei care răspândesc astfel de zvonuri să rezolve asta cu conştiinţa lor, în ciuda ocaziilor zilnice pe care le au de a verifica starea de fapt”, a mai spus Serghei Lavrov.

La jumătatea lunii mai, şeful serviciilor secrete ucrainene, general-maiorul Kyrylo Budanova, afirma că o lovitură de stat pentru înlăturarea lui Vladimir Putin este deja în curs în Rusia, iar liderul rus este grav bolnav de cancer.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS