17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăRazboi Ucraina„Azovstal - locul vieții și al morții mele”

„Azovstal – locul vieții și al morții mele”

Fotografiile de adio publicate de un luptător al regimentului Azov din oțelăria asediată de ruși au devenit virale. Unul dintre luptătorii ucraineni din Azovstal, Dmitro Kozatski, a publicat pe Twitter ceea ce pare un mesaj de adio.

Ei bine, asta-i tot. Vă mulțumesc din adăposturile din Azovstal – locul morții mele și al vieții mele”, a scris el în mesajul care e însoțit de două ultime fotografii făcute în oțelăria din Mariupol.

Mai mult, el a pus un link către toate pozele pe care le-a făcut în Azovstal și care au fost preluate de toate marile publicații ale lumii.

Imagini din interiorul oțelăriei ,sursa foto:https://twitter.com/

„Apropos, cât sunt în captivitate, o să vă las fotografiile mele la cea mai bună calitate, să le trimiteți la toate concursurile foto, dacă voi câștiga ceva, va fi foarte frumos. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul dumneavoastră”, a scris pe Twitter Dmitro Kozatski.

Vă mulțumesc din adăposturile din Azovstal – locul morții mele și al vieții mele”, a scris el în mesajul care e însoțit de două ultime fotografii făcute în oțelăria din Mariupol

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS