20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăRazboi UcrainaArmata ucraineană a anunțat că a ucis încă un general rus, al șaptelea

Armata ucraineană a anunțat că a ucis încă un general rus, al șaptelea

Armata ucraineană susține că l-a ucis pe generalul locotenent rus Yakov Rezantsev. Acesta ar fi al șaptelea general din cadrul trupelor de invazie care moare pe front în luna care a trecut de la debutul războiului declanșat de Vladimir Putin. Informația nu a fost confirmată de presa rusă sau de surse independente, scrie Hotnews.

Yakov Rezantsev s-a remarcat la începutul invaziei printr-o declarație agresivă, el spunând că învingerea Ucrainei este o chestiune de ore.

Dacă știrea morții sale este reală, el ar putea fi al șaptea victimă din rândul celor 20 de generali trimiși de Kremlin să dirijeze războiul, un procent enorm. Amintim că, pe lângă generali, în Ucraina a fost ucis și un înalt comandant naval.

Yakov Rezantsev conducea Armata 49 a Rusiei din districtul militar de sud.

El ar fi fost omorât pe aeroportul Chornobaivka de lângă Herson, în al optulea atac al forțelor ucrainene asupra acestui obiectiv. Amintim că forțele ruse au continuat să aducă elicoptere, echipamente militare și să înființeze posturi de comandă acolo, în ciuda unei serii incredibile de atacuri reușite ale ucrainenilor în acel loc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS