12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăRazboi UcrainaA patra rundă de negociei între delegațiile Rusiei și Ucrainei, „într-un viitor foarte apropiat”

A patra rundă de negociei între delegațiile Rusiei și Ucrainei, „într-un viitor foarte apropiat”

Rusia se aşteaptă ca o nouă rundă de negocieri cu Ucraina să aibă loc într-un viitor „foarte, foarte apropiat”, a declarat luni la televiziunea de stat rusă negociatorul rus Leonid Sluţki, după ce o a treia rundă de discuţii s-a încheiat luni seară în Belarus, conform Reuters.

„Următoarea rundă, a patra, se va desfăşura în Belarus în viitorul foarte, foarte apropiat”, a spus Sluţki, adăugând că nu va menţiona deocamdată date exacte.

„Se va stabili, poate mâine”, a afirmat negociatorul rus.

A treia rundă de negocieri s-a încheiat cu mici progrese privind logistica şi evacuarea civililor

A treia rundă de negocieri ruso-ucrainene desfăşurate după ce Rusia a lansat cu 12 zile în urmă o invazie asupra Ucrainei s-a încheiat luni seară cu mici progrese privind logistica şi evacuarea civililor, fără a se reuşi obţinerea unor înţelegeri mai largi, potrivit unui negociator ucrainean.

”A treia rundă de discuţii s-a încheiat. Mici paşi pozitivi pentru îmbunătăţirea logisticii coridoarelor umanitare”, a scris pe Twitter negociatorul ucrainean Mihailo Podoliak.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS