19.5 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăRazboi UcrainaPatriarhul Kiril al Rusiei sugerează că armata rusă îi apără pe locuitorii din Donbas de paradele gay

Patriarhul Kiril al Rusiei sugerează că armata rusă îi apără pe locuitorii din Donbas de paradele gay

Patriarhul Kiril al Moscovei și al Întregii Rusii a comentat acțiunile militare ale Rusiei în Ucraina, într-o predică la Catedrala Mântuitorului Hristos din Moscova, în timpul sărbătoririi Duminicii Iertării.

Acesta nu a spus clar că sprijină invazia rusă, dar a oferit argumente în acest sens.

Patriarhul a spus că situația actuală – pe care a numit-o „practic începutul ostilităților” – se datorează faptului că de opt ani anumite forțe încearcă să distrugă ceea ce există în Donbas, referindu-se la republicile separatiste, conform europeantimes.news.

„De opt ani au existat încercări de a distruge ceea ce există în Donbas. Iar în Donbas există respingere, o respingere fundamentală a așa-ziselor valori care sunt oferite astăzi de cei care pretind puterea mondială. Astăzi există un astfel de test pentru loialitatea acestui guvern, un fel de trecere la acea lume ‘fericită’, lumea consumului în exces, lumea ‘libertății’ vizibile. Știți ce este acest test? Testul este foarte simplu și în același timp groaznic – aceasta este o paradă gay. Cererile multora de a organiza o paradă gay sunt un test de loialitate față de această lume foarte puternică; și știm că dacă oamenii sau țările resping aceste cereri, atunci nu intră în acea lume, devin străini de ea”, a declarat patriarhul Rusiei.

El a continuat: „Dacă omenirea recunoaște că păcatul nu este o încălcare a legii lui Dumnezeu, dacă umanitatea este de acord că păcatul este una dintre opțiunile pentru comportamentul uman, atunci civilizația umană se va sfârși acolo. Iar paradele gay sunt concepute pentru a demonstra că păcatul este una dintre variațiile comportamentului uman.”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS