22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăRazboi UcrainaCompania aeriană Aeroflot, eliminată din sistemul global de rezervare

Compania aeriană Aeroflot, eliminată din sistemul global de rezervare

Sistemul de rezervare care este coloana vertebrală a companiilor aeriene din întreaga lume spune că și-a reziliat acordul cu transportatorul deținut de guvern al Rusiei, ceea ce ar putea împiedica semnificativ călătoriile interne, relatează CNN.

Compania de tehnologie Sabre spune că Aeroflot a fost scoasă din sistemul său global de distribuție, ceea ce înseamnă că compania aeriană nu va fi afișată pe „piața folosită de agenții de turism, site-uri web de călătorie și corporații din întreaga lume pentru cumpărare de bilete și servicii de rezervări de zboruri”.

Mișcarea este cea mai recentă măsură semnificativă împotriva industriei aviatice ruse

Mișcarea este cea mai recentă măsură semnificativă împotriva industriei aviatice ruse, după ce lumea occidentală a închis spațiul aerian aeronavelor rusești. La începutul acestei săptămâni, Boeing și Airbus au declarat că nu vor mai face afaceri cu clienții ruși. Săptămâna trecută, Delta Air Lines și-a încheiat acordul de rezervare în comun cu Aeroflot.

„Sabre a monitorizat evoluția situației din Ucraina cu o îngrijorare crescândă”, a declarat directorul general al Sabre, Sean Menke, într-o declarație. „Luăm atitudine împotriva acestui conflict militar”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS