Publicitate

Gazeta de Sud este cel mai citit ziar din Oltenia, ramanand in cei 22 de ani de existenta lider de audienta, conform BRAT si SNA.
O reclama publicata in ziar va fi citita de 41% dintre craiovenii intre 14 si 64 de ani (conform ultimelor date SNA). 75% dintre cumparatorii ziarului sunt abonati la Gazeta de Sud, acest lucru demonstrand stabilitatea si loialitatea cititorilor, clienti perfecti pentru afacerea dumneavoastra. Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati la telefon 0251/413.100 sau e-mail [email protected] si unul dintre consultantii nostri se va ocupa de dumneavoastra.

Publicitate online

Cu peste 420.000 de vizitatori unici pe luna si peste 3 milioane de afisari, pagina web a Gazetei de Sud este principala resursa online de informatii a oltenilor si unul dintre cele mai eficiente canale de promovare online prin advertoriale, stiri video, bannere sau clipuri video.
Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati pe: e-mail [email protected] sau la telefon 0251/413.100.

Click pentru a descarca oferta de publicitate in format PDF »

Mica publicitate

Fie ca vreti sa vindeti o masina sau sa va gasiti o slujba, puteti apela cu incredere la rubrica de mica publicitate a Gazetei de Sud.

Ziarul este liderul incontestabil al pietei de mica publicitate, avand aproape 60.000 de anunturi publicate in fiecare luna. Mai mult, folosind site-ul Anunturi Online, puteti vizualiza anunturile din ziar direct de pe web, puteti adauga anunturi platite in Gazeta de Sud sau anunturi online gratuite.

Pentru a accesa lista birourilor de publicitate apasati aici »

Sumarul ediției de duminică, 21 aprilie 2019

Top