15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalLiberalii au votat în favoarea asumării răspunderii Guvernului Ciolacu pentru măsurile fiscale

Liberalii au votat în favoarea asumării răspunderii Guvernului Ciolacu pentru măsurile fiscale

Liderii PNL au votat luni în majoritate că sunt de acord cu asumarea răspunderii guvernului Ciolacu pentru pachetul de măsuri fiscale privind deficitul bugetar, au declarat surse liberale pentru protv.ro.

În ședința Biroului Politic Național (BPN), 50 de liberali au votat ”pentru”, 4 ”împotrivă”, iar 3 s-au abținut.

Coaliţia de guvernare se reuneşte, luni, la ora 17.00, în şedinţă, în prima zi a sesiunii parlamentare, dar şi pe fondul unor nemulţumiri venite dinspre PNL. Acestea sunt în legătură cu conţinutul pachetului de măsuri fiscale pe care Guvernul Ciolacu îşi va angaja răspunderea în Parlament.

Liberalii au discutat duminică într-o şedinţă la Vila Lac priorităţile politice. Unele voci au criticat faptul că nu cunosc exact ce cuprinde pachetul de măsuri anunțat de președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Până în momentul de față nu a fost prezentat public, oficial, niciun proiecte de lege privind reducerea deficitului bugetar. De asemenea, nu există niciun document oficial sau declarație din partea Guvernului despre o măsură clară, exactă, care ar urma să fie luată.

Citeşte şi: Libertatea: Aproape un sfert din totalul datoriilor către Fisc sunt ale companiilor unde statul este acționar

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS