13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalGuvernul Ciolacu a fost învestit

Guvernul Ciolacu a fost învestit

Guvernul Ciolacu a fost învestit cu 290 voturi din 385 exprimate, 95 împotrivă și nicio abținere. Urmează să depună jurământul, la Palatul Cotroceni. Premierul şi miniştrii desemnaţi au primit votul de încredere al senatorilor şi deputaţilor. Asta, după ce audierile de ieri s-au desfăşurat pe repede înainte. 

Marcel Ciolacu le-a mulţumit parlamentarilor. Acesta a promis că va încerca să se ridice la nivelul aşteptărilor acestora şi ale românilor, în perioada următoare.

„Aş dori să mulţumesc colegilor mei care m-au votat, atât din PSD, cât şi din PNL, cât şi de la grupul minorităţilor şi alţi colegi din Parlament. Cred că i-am convins astăzi. Aş dori să mulţumesc şi celor care nu m-au votat. O să încerc să mă ridic la nivelul aşteptărilor atât ale dumneavoastră, cât şi ale românilor, în perioada următoare, un an şi şase luni. Nu pot realiza acest lucru fără susţinerea dumneavoastră. Vă mulţumesc încă o dată”, a declarat Marcel Ciolacu după vot.

Şi fostul premier l-a felicitat pe Marcel Ciolacu

Şi fostul premier, Nicolae Ciucă, l-a felicitat pe Marcel Ciolacu și membrii cabinetului, potrivit observatornews.ro. 

Guvernul condus de Marcel Ciolacu a primit joi votul Parlamentului, cu 290 de voturi pentru şi 95 de voturi împotrivă. Din numărul total al deputaţilor şi senatorilor, respectiv 465, au fost prezenţi 411 parlamentari. 385 de voturi valabil exprimate, din care 290 de voturi pentru şi 95 de voturi împotrivă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS