19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalCiucă: Avem cantitatea necesară de gaze ca să putem trece iarna

Ciucă: Avem cantitatea necesară de gaze ca să putem trece iarna

Premierul Nicolae Ciucă a declarat miercuri, în ședința de Guvern, că România are cantitățile de gaz necesare pentru iarnă. El a vorbit și despre rapoartele și analizele primite de la Ministerul Energiei și ANRE.

https://www.facebook.com/stiripesurse.ro/videos/597866588678849

„Asigurăm că avem cantitățile de gaz necesare pentru iarna 2022-2023 și sunt convins că, așa cum ne-am asumat (…), vom avea garanția unei aprovizionări continue în perioada următoare și putem în felul acesta să transmitem un mesaj cât se poate de clar pentru cetățenii țării noastre că avem cantitățile de gaz necesare pentru a trece iarna”, a spus Ciucă, conform stiripesurse.ro.

„Am primit rapoartele de la Ministerul Energiei în ceea ce privește proiectele care urmează să fie implementate pe termen scurt și pe termen mediu și lung și, de asemenea, am primit analiza pieței energetice de la ANRE și în acest moment se desfășoară activitatea de analiză și de identificare a soluțiilor, astfel încât până pe 31 august să avem încheiate toate activitățile subsecvente și să venim cu o decizie în acest sens”, a mai spus Ciucă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS