20.6 C
Craiova
duminică, 26 iunie, 2022
Știri de ultima orăPoliticaNationalFlorin Cîţu: „Nu s-a discutat despre demisia ministrului Muncii“

Florin Cîţu: „Nu s-a discutat despre demisia ministrului Muncii“

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat luni că nu s-a discutat despre demisia ministrului Muncii, Marius Budăi. Întrebat care este poziția lui pe acest subiect, Florin Cîțu a spus că îşi exprimă opiniile în interiorul coaliţiei de guvernare, adăugând că este important să se stea „mai puţin la televizor” şi să se muncească mai mult.

„Pe noi ne interesează să implementăm PNRR. Aşteptăm, avem 24 de jaloane care trebuie făcute până la 31 martie, două sunt importante la Ministerul Muncii. E important să stăm mai puţin la televizor şi să muncim mai mult, ca să avem mai mult randament. Este un mesaj, în general, pentru toată lumea, mai mult sau mai puţin”, a declarat Forin Cîţu luni dimineață, înainte de şedinţa conducerii PNL.

„Îmi exprim opiniile în interiorul coaliţiei”

Întrebat dacă PNL este mulţumit de activitatea ministrului Marius Budăi, Cîţu a răspuns: „Vom discuta în coaliţie, vom vedea ce spunem în coaliţie. (…) Îmi exprim opiniile în interiorul coaliţiei”.

„Nu s-a discutat nimic. Eu am spus doar că avem 24 de jaloane pe care trebuie să le facem. Două sunt la Ministerul Muncii, vom vedea. Termenul e 31 martie. Practic, avem timp să le facem”, a mai spus liderul PNL, întrebat dacă ar fi oportună eventuala cerere a demisiei lui Budăi în contextul în care se dezbate şi moţiunea simplă împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, potrivit Agerpres.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Lacul Techirghiol s-a colorat în roz

Lacul Techirghiol s-a colorat în roz. În apă, plutesc...

ȘTIRI GdS