11.6 C
Craiova
miercuri, 1 decembrie, 2021
Știri de ultima orăPoliticaNational(VIDEO) Guvernul Ciucă, învestit astăzi în Parlament

(VIDEO) Guvernul Ciucă, învestit astăzi în Parlament

Ședința Parlamentului pentru votul de învestitură a Guvernul Ciucă a început. Ședința este condusă de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. 298 de parlamentari şi-au înregistrat prezenţa din totalul de 466.

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, a vorbit în discursul din ședința de învestitură din Parlament, despre marile obiective și arată faptul că se va proceda la revizuirea Constituției și descentralizarea României.

”În scopul îndeplinirii tuturor obiectivelor pe care ni le propunem este necesară reformarea statului prin revizuirea Constituției României, descentralizarea României.

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a declarat că Guvernul său va oferi predictibilitate şi va garanta stabilitatea şi dezvoltarea României prin toate măsurile pe care le va lua.

„Ne aflăm astăzi într-un moment mult aşteptat de toţi românii, unul în care putem în sfârşit să oferim predictibilitate şi să garantăm stabilitatea şi dezvoltarea României prin toate măsurile pe care le vom lua pentru binele cetăţenilor”, a declarat Nicolae Ciucă, joi, în şedinţa plenului reunit al Parlamentului pentru votul de învestire a Guvernului propus de acesta.

”În scopul îndeplinirii tuturor obiectivelor pe care ni le propunem este necesară reformarea statului prin revizuirea Constituției României, descentralizarea României.

Ne propunem o guvernare participativă și alături de cele mai importante instituții ale statului, cu Parlamentul, cu Președinția ne vom angaja într-o guvernare participativă, alături de societatea civilă. ”, a spus Nicolae Ciucă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cupa României / CCA a desemnat brigada meciului de...

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a stabilit brigada care...

ȘTIRI GdS