5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalLudovic Orban a demisionat din grupul parlamentar PNL

Ludovic Orban a demisionat din grupul parlamentar PNL

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, și-a anunțat, marți dimineața, în plenul Parlamentului demisia din grupul parlamentar al PNL, precizând însă că nu demisionează încă și din partid.

Orban a lansat acuzații dure la adresa lui Florin Cîțu și a președintelui Klaus Iohannis.
„Obigația morală pe care o am față de cetățenii români este aceea de a-mi respecta angajamentele din campanie. Din păcate azi nu am altă soluție pentru a fi consecvent decât de a mă despărți sper eu temporar de colegii mei din grupul parlamentar.

Ceea ce s-a întâmplat în ultimele patru luni depășește orice imaginație. Atâtea poziții împotriva interesului României nu mi-a fost dat să văd într-o perioadă atât de scurtă de timp. S-a creat o criză artificială, a fost făcut praf un partid politic, praf coaliția și în plină criză pandemică și economică practic cetățeanul român a fost fără un guvern în deplină capacigtate de exercițiu oferindu-se un circ politic.

Nu pot să fiu părtaș la acest mod de a face politică. Nu accept să sufăr o operație de lobotomie, pentru că numai lobotomizat aș putea asista complice la acest atentat la interesul națio, a spus Orban.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS