8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalCiolacu nu vrea o altă variantă decât cea a alegerilor anticipate

Ciolacu nu vrea o altă variantă decât cea a alegerilor anticipate

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi, că în actuala situaţie nu se mai poate crea o altă coaliţie de guvernare şi soluţia o reprezintă organizarea de alegeri anticipate.

https://www.facebook.com/PartidulSocialDemocrat/videos/236520504985331

„Noi nu credem că nu se mai poate reseta sau crea o altă coaliţie care să guverneze în continuare. Alegeri anticipate. Asta e decizia şi soluţia PSD în acest moment. Vi se pare normal să mai continuăm în valul 4 cu scumpirile de acum cu Guvernul Cîțu?! Eu nu cred. Este atributul președintelui să desemneze (c.n. un premier), nu al liderului opoziției”, a spus Marcel Ciolacu.”, a declarat Ciolacu, într-o conferinţă de presă organizată la sediul PSD.

Întrebat ce va face PSD dacă șeful statulului va desemna un premier din partea lor, Ciolacu a refuzat să răspundă, precizând că singura variantă, respectiv alegeri anticipate.

„Președintele României trebuia să respecte spirirtul Constituției și să desemneze pe domnul Rafila să fie premierul României după ce PSD a câștigat alegerile. Nu trebuia să formeze un guvern din pierzători.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS