6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalContul de Youtube al Senatului României, blocat din cauza Dianei Șoșoacă

Contul de Youtube al Senatului României, blocat din cauza Dianei Șoșoacă

Reprezentanţii YouTube au blocat canalul Senatului României după intervenţiile antivacciniste ale senatoarei Diana Şoşoacă.

Contul oficial de YouTube al Senatului este suspendat pe o perioadă de 7 zile, timp în care nu mai pot fi postate streaming-uri live ale şedinţelor de plen.
Înregistrările pot fi încă vizionate pe contul de Youtube

Pe această pagină pot fi în continuare vizionate înregistrările postate deja. Membrii Senatului au fost avertizaţi de YouTube încă din luna aprilie că pagina instituţiei va fi închisă dacă mesajele care instigă la nepurtarea măştii vor continua.

„Pagina YouTube a Senatului a fost închisă pentru anumite înregistrări video cu luări de cuvânt ale Dianei Şoşoacă, pentru că instigă, contrar politicii asumate de canalul respectiv, la nepurtarea măştii. Pentru prima sesizare transmisă Senatului, a celor care gestionează politica YouTube online, s-a acordat un avertisment şi au fost şterse acele înregistrări video care figurau pe pagina YouTube a Senatului”, declara, în aprilie, preşedinta Comisiei Juridice a Senatului, Iulia Scântei.
Cu câteva zile în urmă, Parchetul General a deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce senatoarea Diana Şoşoacă a blocat accesul într-un centru de vaccinare din judeţul Iaşi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS