8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNational(VIDEO) Circ în Parlament: Florin Roman, înlăturat cu forța de la conducerea ședinței de parlamentarii AUR

(VIDEO) Circ în Parlament: Florin Roman, înlăturat cu forța de la conducerea ședinței de parlamentarii AUR

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Roman (PNL), a fost înlăturat cu forța, joi, de la conducerea ședinței de plen, de către parlamentari AUR.

Florin Roman conducea alături de președintele Senatului, Anca Dragu, ședința de plen reunit în care se citește moțiunea de cenzură. Cei din USR PLUS și AUR au spus că potrivit Regulamentului, Roman este doar un locțiitor cât timp șeful Camerei este absent, astfel că ședința trebuie condusă de președintele Senatului.

„Bă mafiotule, nu auzi când vorbesc cu tine?”, i-au strigat parlamentari AUR lui Roman, cerându-i să dea microfonul Ancăi Dragu.

#LIVE ŞEDINŢA COMUNĂ A CAMEREI DEPUTAŢILOR ŞI SENATULUI

🎥#LIVE ŞEDINŢA COMUNĂ A CAMEREI DEPUTAŢILOR ŞI SENATULUI#cdep #9septembrie

Posted by Parlamentul Romaniei – Camera Deputatilor on Thursday, September 9, 2021

„E un moment neverosimil. Dl Roman a confiscat microfonul si nu o lasa pe dna Dragu sa vorbeasca. Dle Roman, sunteti loctiitor, lasati-o pe Anca Dragu sa spuna ce vrea sa spuna”, a spus la microfon un deputat.

Roman nu a vrut să-i cedeze conducerea ședinței lui Anca Dragu, moment în care lângă Roman au apărut mai mulți parlamentari AUR care l-au încercuit, l-au tras de mâini și de haine și l-au îndepărtat de pe scaun.

În urma busculadei, Roman a părăsit sala de plen reunit, declarând ședința închisă.

„Aici e Parlamentul României, băi, mafiotule!”, i-a strigat deputatul Dan Tănasă (AUR) lui Florin Roman.

Locul lui Florin Roman a fost preluat la conducerea ședinței de vicepreședintele Cristina Prună de la USR PLUS, iar ședința a fost reluată sub conducerea șefeie Senatului.

Scandalul a apărut după ce Florin Roman nu a vrut să supună la vot o cerere a USR PLUS de a se suplimenta ordinea de zi cu stabilirea programului pentru dezbaterea și votul la moțiunea de cenzură.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS