18.4 C
Craiova
duminică, 25 septembrie, 2022
Știri de ultima orăPoliticaNationalFlorin Roman va depune plângere penală pentru agresiune fizică după incidentul din plenul reunit

Florin Roman va depune plângere penală pentru agresiune fizică după incidentul din plenul reunit

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Roman (PNL), anunță joi că va depune plângere penală împotriva parlamentarilor care l-au înlăturat cu forța de la conducerea ședinței de plen dedicată citirii moțiunii de cenzură. De asemenea, el cere demisia președintelui Senatului pentru încurajarea actelor de huliganism.

„Voi depune plângere penală pentru huliganism și distrugere de documente oficiale, impotriva celor din coaliția toxica USR-AUR, care in timpul sedintei plenului reunit, m-a blocat prin forța, huliganism, injurii și agresiune fizica sa îmi exercit mandatul constituțional!”, a scris Roman pe Facebook, la scurt timp după incident (video mai jos).

„Solicit demisia presedintei Senatului pentru ca a încurajat actele de huliganism! Și pentru ca a comis un nou abuz constituțional! Noua alianța toxica USR -AUR a demonstrat azi imaginea unei Romanii care ar putea fi condusă de politicieni iresponsabili!”, a adăugat acesta.

„Conform regulamentului, ședințele plenului reunit sunt conduse alternativ, de președinții Camerei Deputatilor sau al Senatului, iar de azi de la ora 16,00, conform deciziei publicate in Monitorul Oficial, mi-au fost încredințare atribuțiile președintelui Camerei Deputatilor! Ultimele doua sedinte de plen reunit au fost conduse de președinta (încă) a Senatului, Anca Dragu. Era evident rândul CD, motiv pentru care mi-a și fost înmânat desfășurătorul de ședința!”, a precizat Roman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS