17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalIohannis: Va fi găsită „o soluție bună” pentru actuala criză guvernamentală

Iohannis: Va fi găsită „o soluție bună” pentru actuala criză guvernamentală

Președintele Klaus Iohannis a susținut, marți, în întâlnirea cu diplomații români, că va fi găsită „o soluție bună” pentru actuala criză guvernamentală.


„Vom găsi o soluție bună și pentru această criză. România continuă să fie o țară stabilăVă garantez că vom găsi cele mai potrivite soluții pentru actuala criză politică”, a spus Iohannis, potrivit HotNews.

Declarația lui Iohannis vine cu puțin timp înainte de discuțiile pe care le va avea cu liderii USR-PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș.

Ministrii USR-PLUS și-au dat astăzi demisia din Guvern

Ministrii USR-PLUS și-au dat astăzi demisia din Guvern, la aproape o săptămână de la izbucnirea scandalului din Coaliție odată cu revocarea ministrului Justiției, Stelian Ion.

USR-PLUS și AUR au depus în Parlament o moțiune de cenzură, pe care liberalii lui Florin Cîțu, PSD și UDMR încearcă să o blocheze.

Președintele Klaus Iohannis a intervenit în conflictul din Coaliție, lansând un atac dur la adresa USR-PLUS, acuzând că „noua alianță” cu AUR este „un afront la adresa românilor”.

Șeful statului a comentat, pe Facebook, că prin moțiunea depusă alături de AUR, USR-PLUS „s-a discreditat iremediabil în fața românilor”. Iohannis face responsabil partidul condus de Barna și Cioloș de dinamitarea Coaliției și „compromiterea iremediabilă a întregului pachet de reforme asumat prin programul de guvernare”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS