8.4 C
Craiova
joi, 19 mai, 2022
Știri de ultima orăPoliticaNationalCîțu și Orban se contrazic de la distanță

Cîțu și Orban se contrazic de la distanță

Înaintea unui Birou Politic convocat peste capul președintelui PNL, Florin Cîțu și Ludovic Orban au dat declarații în același timp, însă nu alături, ci separat. Cîțu a spus că Orban nu a vrut convocarea conducerii liberale pentru a valida noul ministru de finanțe, funcție pentru care el l-a propus pe Dan Vîlceanu. Orban îl contrazice însă.

„A fost informat, i-am spus să convoace BPN, dar nu a convocat. Există în statutul PNL un alt articol care permite membrilor să convoace BPN”, a spus premierul, în timp ce șeful partidului susținea că nu a refuzat acest lucru. „Dorința mea era să susținem un singur candidat. Oricum l-aș fi convocat pentru că la 23 august expiră interimatul premierului la Finanțe”, a spus Orban, acuzând că „nu i-au fost aduse la cunoștință documentele”.

Susținătorii lui Florin Cîțu au convocat ședința conducerii PNL peste capul lui Orban

Acuzat că face rău partidului prin declarațiile sale, Orban îl face responsabil pe Cîțu susținând că de când și-a anunțat candidatura la șefia PNL partidul s-a prăbușit în sondaje, conform HotNews.

„PNL a intrat pe trend descendent, am scăzut sub 20% în sondajele de opinie”, a afirmat Orban.

Susținătorii lui Florin Cîțu au convocat ședința conducerii PNL peste capul lui Orban, care a fost informat prin SMS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Elev atacat cu un bolovan de un alt elev,...

Un minor de 14 ani, elev al Şcolii Gimnaziale „Mircea Eliade” din Craiova, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de distrugere, după ce a spart cu un bolovan luneta unui autoturism în care se afla un alt elev. Incidentul violent a avut loc luni seara, în faţa unităţii de învăţământ. Conducerea unităţii de învăţământ a explicat că se va întruni Consiliul Profesoral şi, "dacă va fi cazul cazul", se poate lua măsura scăderii notei la purtare a elevului care a produs incidentul.

ȘTIRI GdS