11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalMihai Fifor va candida la funcţia de primar al municipiului Arad

Mihai Fifor va candida la funcţia de primar al municipiului Arad

Senatorul PSD Mihai Fifor, fost secretar geneal al partidului, a anunţat, marţi, că va candida la funcţia de primar al municipiului Arad. De asemenea, Fifor a anunţat că PSD Arad, flială pe care o conduce, a semnat o alianţă politică cu ALDE şi PNŢCD.

”Platforma Social-Liberal Creştină (PSLC) este numele alianţei electorale pe care am semnat-o astăzi cu liderii ALDE şi PNŢCD. O decizie pe care am luat-o în forul de conducere al PSD Arad, fiind susţinut de colegii mei, deputatul Florin Tripa – preşedinte executiv al partidului, Eusebiu Pistru – vicepresedinte PSD şi preşedintele organizaţiei municipale a PSD Arad, Ilie Cheşa”, a scris, marţi, pe Facebook, Mihai Fifor, preşedinte al PSD Arad.

Totodată, acesta şi-a anunţat candidatura la funcţia de primar al municipiului Arad, iar Ruben Budău va intra în luptă pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

”De ce o alianţă şi nu, simplu, PSD? Pentru că e nevoie de o o echipă cât mai mare pentru a intra în luptă împotriva grupării Falcă, ce a căpuşat Aradul în ultimii 16 ani. E nevoie să fim cât mai mulţi. E nevoie să fim puternici împreună, pentru Arad. Atât pentru judeţ, cât şi pentru municipiu. Ne dorim să nu ne mai uităm cu jind la oraşele din jurul nostru, care s-au dezvoltat în ultimii ani. Ne dorim şi noi un Arad modern, european şi cool”, a mai scris Fifor.

Acesta este în prezent senator din partea PSD şi a fost în trecut secretar general al partidului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS