15.6 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalIohannis: Facem prioritate 0 din investiţiile în infrastructură

Iohannis: Facem prioritate 0 din investiţiile în infrastructură

-

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, după întâlnirea cu premierul şi cu mai mulţi miniştri, că au discutat despre modalităţile prin care România să poată valorifica cele 80 de miliarde de euro de la CE. ”Facem prioritate 0 din investiţiile în infrastructură”, a spus preşedintele.

”Am avut astăzi o nouă întâlnire cu miniştrii care gestionează fondurile europene. Am stabilit domeniile prioritare pe care le vom finanţa cu aceşti bani, fiindcă ne dorim ca România să prospere în viitorii ani şi asta nu se poate face decât cu investiţii majore. Noi facem o prioritate zero din investiţiile în infrastructură. Avem bani să construim autostrăzi, căi ferate, să implementăm programe de digitalizare în economie, în administraţie, în infrastructura din educaţie şi sănătate”, a afirmat preşedintele.

Klaus Iohannis s-a întâlnit cu prim-ministrul Ludovic Orban, cu viceprim-ministrul Raluca Turcan, cu ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, și cu ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un bărbat a înjunghiat-o pe iubita adolescentă a fiului...

Un bărbat a înjunghiat-o pe iubita de 16 ani...

ȘTIRI GdS