18.3 C
Craiova
marți, 7 iulie, 2020
Știri de ultima oră Politica National Orban l-a admonestat pe ministrul Agriculturii

Orban l-a admonestat pe ministrul Agriculturii

Premierul Ludovic Orban i-a reproșat în şedinţa de Guvern ministrului Agriculturii, Adrian Oros, că nu este suficient de „activ în comunicarea publică”. I-a spus și că nu merge în Parlament să-i convingă pe aleși să nu voteze „nefăcute” așa cum s-a întâmplat cu o lege adoptată recent pe tema despăgubirilor acordate de stat agricultorilor loviți de secetă.

https://www.facebook.com/watch/live/?v=191259952109920

Vedeţi ca Parlamentul iar a făcut o nefăcută. A trecut o lege, trebuie să avem grijă. Aici trebuie să stăm tare în şa pentru că în fiecare săptămână parlamentul ne mai toarnă câteva reglementări în care ne mai generează cheltuieli pentru care nu există resurse. Parcă vor să ducă România în starea să nu mai facă faţă plăţilor. Încercaţi să fiţi mai activ în comunicarea publică să oprim năzdrăvăniilor şi populismele astea, a spus premierul.

Adrian Oros a răspuns că PSD-ul nu a facut decat sa arunce pe piaţă o lege care nu se va putea aplica niciodată, o schemă de ajutor de stat neaprobată de Comisie.

Ludovic Orban i-a transmis ministrului să ia legătura cu grupul parlamentar PNL pentru a ataca legea la CCR.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tu ai canalizare pe strada ta?

Mai mult de un sfert din străzile...

ȘTIRI GdS

SUA, 3 milioane de îmbolnăviri de COVID-19

Statele Unite au atins, marţi, pragul de 3 milioane de îmbolnăviri de COVID-19, potrivit cifrelor prezentate de worldmeters.info citat de Mediafax.

Tu ai canalizare pe strada ta?

Mai mult de un sfert din străzile Craiovei nu au canalizare. Posibilitatea ca acestea să beneficieze de o rețea de canal sunt...

Tel Drum repară, în sfârşit, gurile de canal de...

Gurile de canal de pe strada Râului din Craiova au intrat, în sfârşit, în reparaţii.

Covid Dolj: Internări ca în vârful pandemiei

Internări ca în vârful pandemiei la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova. Secţia ATI e aproape de capacitatea maximă, iar numărul de...

Controversata cofeină. Când ne ajută şi când dăunează organismului?

Cofeina este cea mai consumată substanță psihoactivă din lume și are ca surse naturale de proveniență cafeaua, ceaiul și cacaoa.

Reuşesc autorităţile să „stârpească“ arderea deşeurilor din 1 Mai?

Reuşesc autorităţile să „stârpească“ arderea deşeurilor din 1 Mai?