10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalLui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău într-o conferinţă de presă

Lui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău într-o conferinţă de presă

-

Liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău în timp ce prezenta măsurile PSD pentru repornirea economiei din România.

Preşedintele PSD a adus critici dure atât preşedintelui Klaus Iohannis, cât şi guvernării PNL.

„Astăzi Iohannis ne-a arătat încă o dată că este doar preşedintele PNL. El nu se mai comportă ca un preşedinte al românie. Ultimele ieşiri publicene-a arătat că a apucat-o pe o cale greşită. Iohannis este un politician cu accente de dictator, care trebuie să aibă mereu dreptate. Iohannis trebuia să fie garantul Constituţiei. Ela atacă în continuu instituţii undamentale ale statutului, precum Parlamentul şi Curtea Constituţională…

De două luni, aşteptăm de la Iohannis şi guvernul pe care-l conduce un program de relansare a economiei. Avem peste 1 milion de şomeri, majoritatea oamenilor mai au bani să supravieţuiască doar o lună de zile. Populaţia nu este testată, firmele se închid şi aruncă sute de mii de oameni în şomaj. Guvernul nu mai este credibil şi nu se mai poate împrumuta. În curând nu or să mai fie bani de salarii şi pensii. Iohannis vorbeşte doar de PSD. România se confruntă cu o pandemie şi o criză gravă”, a spus Ciolacu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Directorul Direcției Energie din cadrul CEO, reținut

Procurorii DNA-Secția de combatere a corupției l-au reținut pe...

ȘTIRI GdS