22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalBătălie în PSD pentru șefia Senatului

Bătălie în PSD pentru șefia Senatului

Bătălie cruntă în PSD pentru șefia Senatului după ce CCR a stabilit că Teodor Meleșcanu a fost ales ilegal în această funcție.

Weekendul următor se tranșează cine va ocupa fotoliul cu greutate chiar mai mare decât cel din Camera Deputaților. Secretarul general al PSD Paul Stănescu a propus două nume grele din partid pentru funcția de președinte al Senatului. Este vorba despre Radu Oprea și Titus Corlățean. Pe de altă parte, Cozmin Gușă crede că Paul Stănescu ar fi mai potrivit pentru această funcție.
Paul Stănescu susţine că este „obligatoriu” ca social-democraţii să deţină preşedinţia Senatului României.

„După motivarea deciziei CCR, Partidul Social Democrat va desemna un senator PSD pentru funcţia de preşedinte al Senatului. Şi Radu, şi Titus oricând pot să preia această funcţie, mai sunt şi alţi colegi. Decizia va fi a grupului senatorial PSD, vom discuta şi în forurile partidului, dar decizia va fi a grupului senatorial PSD pentru că e un grup foarte unit, suntem majoritari deci e obligatoriu să avem preşedinte al Senatului pentru că suntem majoritari în Senatul României”, a spus Paul Stănescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS