12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalMoțiunea împotriva ministrului Finanțelor, adoptată de Senat

Moțiunea împotriva ministrului Finanțelor, adoptată de Senat

Senatorii au adoptat, luni, moțiunea simplă depusă de PSD la adresa ministrului de Finanțe Florin Cîțu. ”Dacă PNL îmi va cere demisia, îmi voi da demisia”, a declarat Cîțu, imediat după vot.

Anterior, prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, a declarat că cine votează moțiunea simplă depusă în Senat împotriva ministrului Finanțelor, Florin Cîțu, este ”fie infantil, fie lipsit de responsabilitate”.

”Eu nu cred că există vreun parlamentar responsabil, mai exact senator responsabil, care să poată să voteze gogorița lui Teodorovici împotriva ministrului Finanțelor, un ministru care a reușit ca în doar o lună de zile să stabilizeze economia națională dinamitată de fosta guvernare. Deci cine face așa ceva e fie infantil, fie lipsit de responsabilitate”, a declarat Raluca Turcan. Ea a mai spus că Florin Cîțu nu va demisiona, nici măcar în condițiile în care moțiunea simplă va fi adoptat de Senat. ”Are o misiune atât de importantă pentru dezvoltarea economiei românești, încât nu-l vom lăsa să facă un asemenea gest”, a mai spus Turcan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS