6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalViorica Dăncilă, despre Klaus Iohannis: Vedem un nou Ceaușescu

Viorica Dăncilă, despre Klaus Iohannis: Vedem un nou Ceaușescu

Viorica Dăncilă l-a comparat pe Klaus Iohannis cu dictatorul comunist Nicolae Ceaușescu, acuzându-l pe președinte de „discurs extremist, antidemocratic și antieuropean” și vorbind despre „Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis”.

„Acum vedem un nou Ceaușescu”, a spus fostul premier, într-o conferință de presă, reluând teza că este amenințată de șeful statului că va declarații în fața procurorilor după ce europarlamentarul Rareș Bogdan a scris pe Facebook că Viorica Dăncilă ar trebui „să se pregătească de dezbatere cu procurorii”, în contextul desecretizării raportului 10 august.

„Dacă vorbești despre anumite lucruri sau nu ești de acord cu ce face (Klaus Iohannis) imediat mergi în fața procurorilor”, a continuat Viorica Dăncilă.
„Sper ca candidatul Iohannis să iară public și să spună ce a vrut să spună omul său de încredere” Rareș Bogdan, a adăugat lidera PSD.

În opinia sa, Klaus Iohannis vrea „exterminarea PSD”. „Dacă mâine nu va fi de acord cu USR, PMP sau UDMR, va vrea să dispară și aceste partide?”, s-a întrebat aceasta, înainte de a adăuga:

  • „Mă așteptam astăzi ca candidatul Iohannis să dea explicații pentru refuzul dezbaterii
  • Mă aștepta astăzi ca candidatul Iohannis să de explicații pentru declarațiile lui Rareș Bogdan”.

În contextul în care președintele refuză o dezbatere cu ea, Viorica Dăncilă a anunțat că a decis ca foștii miniștri din cabinetul Dăncilă să îi cheme la dezbatere „pe miniștrii din cabinetul Ludovic Orban I din dinastia Iohannis”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS