14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalDan Barna: Nu-mi dau demisia din fruntea USR

Dan Barna: Nu-mi dau demisia din fruntea USR

Candidatul USR PLUS la alegerile prezidențiale, Dan Barna, care nu a reușit să obțină un număr suficient de voturi pentru a intra în turul II al alegerilor prezidențiale, a anunțat că nu intenționeazpă să-și dea demisia de la conducerea formațiunii.

„În acest moment, categoric nu. Îmi asum responsabilitate pentur rezultat, dar nu sunt un lider care renunță când dă de greu. Voi avea o discuție cu colegii în seara aceasta”, a declarat Dan Barna, într-o conferință de presă.

Liderul USR Dan Barna spune că urmează o analiză serioasă în partid, după ce nu a reușit să intre în turul doi al alegerilor prezidențiale.

„Am văzut punctajele, procentele, îmi asum responsabilitatea pentru acest obiectiv pe care nu l-am atins, de a avea un tur 2 fără PSD. Electoratul a decis că turul 2 să fie despre Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis. Am parte din vină că nu am reușit să ajung cu mesajul de modernizare la mai mulți cetățeni”, a spus Dan Barna.

Biroul Electoral Central a anunțat primele rezultate oficiale, după numărarea voturilor 95,89% din secțiile de votare, potrivit cărora Klaus Iohannis a obținut 36,91% din voturi, în timp ce Viorica Dăncilă 23,45%. Dan Barna se situează pe locul al treilea, cu 14,19% din voturi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS