10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalDăncilă: Nu ne temem de audit!

Dăncilă: Nu ne temem de audit!

Viorica Dăncilă, premierul încă în exercițiu, a declarat ieri că nu se teme de auditul anunţat de actuala Opoziţie politică în ministere după preluarea puterii.

„Un om care a avut plângere penală de înaltă trădare pentru un parteneriat strategic… Deci oamenii aceştia, domnul Ludovic Orban are această instituţie a plângerii penale deja înfiinţată. Nu ne este teamă de un audit. Dar ştiţi ce este revoltător? Primul lucru pe care l-au spus, au spus: dom’le, facem un audit. Foare bine, faceţi un audit! Dar primul lucru pe care trebuia să-l spună era acesta: uitaţi, în următoarea perioadă, noi vrem să facem pentru cetăţeni 1, 2, 3, 4… 5. Deci, ei vin cu dorinţa de răzbunare, nu cu măsuri pe care să le ia pentru oameni […] în momentul în care vii, în a doua clipă după ce eşti nominalizat, cu o ameninţare la adresa vechii guvernări … întotdeauna dăm vina pe ceea ce au făcut ceilalţi înainte, fără nicio viziune”, a susținut Viorica Dăncilă, miercuri seară, într-o dezbatere televizată.

Șefa PSD a mai anunțat că aleșii partidului vor fi prezenți în comisiile parlamentare la audierile miniştrilor propuși de liberalul Ludovic Orban.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS