18.5 C
Craiova
miercuri, 27 mai, 2020
Știri de ultima oră Politica National Dăncilă: Nu ne temem de audit!

Dăncilă: Nu ne temem de audit!

Viorica Dăncilă, premierul încă în exercițiu, a declarat ieri că nu se teme de auditul anunţat de actuala Opoziţie politică în ministere după preluarea puterii.

„Un om care a avut plângere penală de înaltă trădare pentru un parteneriat strategic… Deci oamenii aceştia, domnul Ludovic Orban are această instituţie a plângerii penale deja înfiinţată. Nu ne este teamă de un audit. Dar ştiţi ce este revoltător? Primul lucru pe care l-au spus, au spus: dom’le, facem un audit. Foare bine, faceţi un audit! Dar primul lucru pe care trebuia să-l spună era acesta: uitaţi, în următoarea perioadă, noi vrem să facem pentru cetăţeni 1, 2, 3, 4… 5. Deci, ei vin cu dorinţa de răzbunare, nu cu măsuri pe care să le ia pentru oameni […] în momentul în care vii, în a doua clipă după ce eşti nominalizat, cu o ameninţare la adresa vechii guvernări … întotdeauna dăm vina pe ceea ce au făcut ceilalţi înainte, fără nicio viziune”, a susținut Viorica Dăncilă, miercuri seară, într-o dezbatere televizată.

Șefa PSD a mai anunțat că aleșii partidului vor fi prezenți în comisiile parlamentare la audierile miniştrilor propuși de liberalul Ludovic Orban.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Cluburile din Premier League au votat reluarea antrenamentelor colective

Cluburile din Premier League au votat, astăzi, în unanimitate pentru reluarea antrenamentelor colective, inclusiv contactul între jucători. Este un nou pas important...