10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalO groapă în asfalt „sărbătorită” cu flori, artificii şi tort

O groapă în asfalt „sărbătorită” cu flori, artificii şi tort

Un grup de tineri a organizat pe un drum judeţean din judeţul Cluj „o petrecere aniversară” pentru o groapă în asfalt care a împlinit un an. Momentul a fost marcat cu artificii, un tort şi cu şampanie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unei postări pe un grup de Facebook, petrecerea aniversară a avut loc deoarece tinerii din zonă s-au săturat să se enerveze şi să aştepte intervenţia autorităţilor.

https://www.facebook.com/TraficNonStop/videos/487463085134601/?t=82

„Mai mulţi tineri din Cluj au organizat o petrecere surpriză pentru o groapă din asfalt care a împlinit un an. Tinerii i-au cântat „La mulţi ani!“, i-au adus flori şi au tras cu artificii pentru a sărbători împlinirea unui an de când groapa a intrat în viaţa lor. Totul s-a întâmplat pe drumul judeţean DJ 150 Viişoara Frata din judeţul Cluj, acolo unde tinerii au încercat să tragă un semnal de alarmă asupra stării proaste a drumurilor. Pentru că s-au săturat să se enerveze şi să aştepte intervenţia autorităţilor, aceştia au organizat o adevărată petrecere. Au cumpărat şampanie şi chiar un tort în care au pus o lumânare, tinerii s-au filmat în timp ce se aflau la „ziua de naştere“ a gropii din asfalt”, se arată în postare.

DJ 150 este numit de localnicii din zonă „Distrugătorul de maşini” din cauza numărului de gropi din asfalt.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS