Acasă Eveniment Salvat de sub un mal de pământ după 8 ore

Salvat de sub un mal de pământ după 8 ore

-

După 8 ore de intervenţie, pompierii arădeni au reuşit să scoată de sub un mal de pământ un muncitor care lucra la extinderea rețelei de canalizare din comuna Gurahonţ, la 100 de km de Arad.
Localnicii au sunat la 112 şi au anunţat ieri după amiază ecenimentul. Mai multe echipaje de medici, paramedici și pompieri au ajuns imediat la fața locului. Bărbatul prins sub pământ este chiar tatăl unuia dintre pompieri, participând activ la operaţiunea de salvare. El a fost preluat de un echipaj de Terapie Intensivă și transportat la spital, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

ȘTIRI VIDEO GdS

Reacţia unui român prins de poliţia spaniolă pe stradă, fără motiv

Un bărbat român a fost prins pe strada Juan XXIII, din orașul spaniol Aviles și a fost luat la întrebări de către oamenii legii. În momentul în care polițiștii i-au cerut să justifice de ce se află acolo, românul a reacționat violent, potrivit articolului El Comercio.

Coronavirus România: Numărul cazurilor a ajuns la 5.467

Autoritățile au raportat vineri 265 cazuri noi de coronavirus în România, totalul infecțiilor ajungând la 5.467. Bilanțul infectărilor cu coronavirus de joi...