15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPoliţiştii din Galaţi caută o fată de 14 ani care a dispărut de acasă

Poliţiştii din Galaţi caută o fată de 14 ani care a dispărut de acasă

Dispariţia unei fete de 14 ani i-a pus pe jar pe poliţiştii gălăţeni. Aceştia caută copilul care ar fi plecat de bunăvoie din casa părinţilor, situată într-un sat gălăţean, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit primelor informaţii obţinute de poliţişti, fata a dispărut de la domiciliu părinţilor ei în urmă cu două zile, iar noaptea trecută a dormit în casa unei vecine.

Luni, ea a dispărut din nou fără a se şti în ce direcţie a apucat-o sau ce s-a întâmplat. Poliţia a fost sesizată despre dispariţia fetei pe parcursul acestei zile şi imediat poliţiştii au început căutările.

Poliţiştii gălăţeni caută o minoră, de 14 ani, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit (…) La data de 29 iulie a.c., Secţia 1 Poliţie Rurală Galaţi a fost sesizată cu privire la faptul că, în seara de 27
iulie 2019, minora Marcu Maria Cristina, de 14 ani, a plecat de la domiciliul său, din comuna Şendreni, şi nu a mai revenit. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 28/29 iulie
a.c., minora a dormit la domiciliul unei vecine din localitate, în această dimineaţă plecând într-o direcţie necunoscută, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Potrivit poliţiştilor fata are următoarele semnalamente: înălţime – 1,50 m, faţa ovală, ochi verzi, păr şaten, lung peste umeri. La momentul plecării de la domiciliu, minora era îmbrăcată cu pantaloni scurţi de culoare neagră. Aceştia au o dungă laterală albă şi avea un tricou gri cenuşiu, cu o inscripţie portocalie. În picioare purta şlapi de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informaţii despre fata dispărută sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS