17.8 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaInternational(VIDEO) Casa Albă critică clipurile virale de „rea-credință” cu președintele Biden

(VIDEO) Casa Albă critică clipurile virale de „rea-credință” cu președintele Biden

-

Casa Albă a acuzat „criticii de dreapta” că au editat în mod selectiv videoclipuri într-o campanie de „dezinformare” pentru a pune la îndoială starea psihică a președintelui Joe Biden.

În cel mai recent incident, oponenții lui Biden au susținut că a trăit un moment de confuzie care i-a cerut lui Barack Obama să-l scoată pe scenă la o strângere de fonduri de weekend.

Casa Albă a împărtășit alte imagini despre care au spus că arată că Biden se oprește doar pentru a primi aplauzele.

Acuitatea mentală atât a lui Biden, de 81 de ani, cât și a adversarului său de 78 de ani, Donald Trump, au fost analizate pe măsură ce cursa pentru Casa Albă a intrat în linie dreaptă.
Sondaj după sondaj, totuși, indică faptul că vârsta și facultățile lui Biden atrag mult mai mult control din partea alegătorilor.

„Vă spune tot ce trebuie să știm despre cât de disperați sunt republicanii aici”, a declarat secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre la conferința de presă de luni.

Ea le-a spus reporterilor că „aceste videoclipuri manipulate sunt făcute cu rea-credință”.

Un alt episod marca Biden

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe răspundea la o întrebare despre o gală pe care Biden a organizat-o sâmbătă seara la Los Angeles.

Evenimentul a fost condus de George Clooney, Barbra Streisand, Julia Roberts și prezentatorul TV Jimmy Kimmel.

Magazinele conservatoare au împărtășit un clip cu dl Biden stând pe scenă, înainte ca domnul Obama să-i ia brațul și să plece împreună.

The New York Post a raportat că Biden „a părut să înghețe” la sfârșitul evenimentului și „a trebuit să fie condus de pe scenă” de Obama.

Trump a distribuit clipul pe platforma sa, Truth Social, comentând: „Cine vrei să fie președintele tău?”

Dar aliații președintelui au indicat clipuri mai lungi care îl arată pe Biden zâmbind și aparent primind aplauzele mulțimii.

Jean-Pierre a spus că incidentul a arătat că Obama și Biden „au o relație. Sunt prieteni. Sunt ca o familie unul pentru celălalt”.

Păreri pro și contra

Secretarul de presă de la Casa Albă a criticat, de asemenea, recenta încadrare de către Post a unui alt clip Biden, potrivit BBC.

Ziarul a raportat săptămâna trecută că președintele „începuse să rătăcească în timpul unei demonstrații de parașutism” în Italia, joi, alți lideri G7 „trebuind să-l tragă înapoi pentru a se concentra”.

Dar prim-ministrul britanic Rishi Sunak a spus pentru Telegraph că președintele SUA a fost pur și simplu „foarte politicos și s-a dus să vorbească cu toți parașuțiștii individual”, înainte ca premierul italian Giorgia Meloni să-i spună că se vor alinia cu toții pentru strângeri de mână.

Un clip al interacțiunii distribuit pe scară largă pe X, fost Twitter, are atașată o notă a comunității, care arată că videoclipul a fost decupat.

Aliații lui Biden au profitat între timp de clipurile virale ale lui Trump pentru a susține că republicanul este lipsit de luciditate mentală.

Democratul Biden se pregătește să-l înfrunte pe Trump în prima lor dezbatere televizată a anului, la sfârșitul acestei luni. Alegerile pentru Casa Albă sunt în noiembrie.

Citește și: (VIDEO) Mehedințean arestat pentru furt în formă continuată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

80 de trenuri vor sta o oră în gări,...

Peste 80 de trenuri aparţinând tuturor operatorilor de transport...

ȘTIRI GdS