12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie s-a întors acasă la scurt timp după ce familia o înmormântase

O femeie s-a întors acasă la scurt timp după ce familia o înmormântase

O femeie în vârstă de 72 de ani din orașul indian Chennai, pe care familia ei o credea moartă, s-a întors acasă la scurt timp după ce familia i-a organizat funeraliile, scrie presa locală.

Potrivit Times of India, familia credea că S. Chandra a murit după ce a fost lovită de un tren pe 20 septembrie. Fiul ei, Vadivelu, a identificat cadavrul ca fiind al mamei sale pe baza hainelor și a semnelor particulare.

Luni, 19 septembrie, Chandra a spus familiei că va vizita un templu aflat la aproximativ 22 km de casa ei și că se va întoarce în ziua următoare. Cu toate acestea, ea nu s-a întors, deoarece a decis să mai viziteze și alte câteva temple din localitate, scrie Times of India. Ulterior, fiul ei a depus la autorități o sesizare privind dispariția mamei sale.

Pe 20 septembrie, Vadivelu a primit informații de la apropiați despre o bătrână care fusese lovită de un tren, fiind rugat de autorități să meargă să identifice cadavrul.

Potrivit poliției, decedata purta același sari ca mama băiatului, deoarece fața era distrusă, s-a confirmat că trupul era al lui Chandra pe baza identificării semnelor particulare. Cadavrul a fost apoi predat familiei și înmormântat.

Pe 22 septembrie, Chandra s-a întors acasă în timp ce rudele ei încă o jeleau. În afară de șocul familiei sale, ea a fost îngrozită și de afișele cu necrologul ei pus pe străzile din jurul case.

În ceea ce privește cadavrul îngropat, acesta a fost exhumat de polițiști și returnat la spital, urmând să fie identificat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS