10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaInternationalKlaus Iohannis s-a întâlnit cu preşedintele palestinian, Mahmoud Abbas

Klaus Iohannis s-a întâlnit cu preşedintele palestinian, Mahmoud Abbas

Preşedintele palestinian, Mahmoud Abbas, a ajuns la București, unde a discutat cu Klaus Iohannis despre dezvoltarea cooperării politice, economice și comerciale, dar și domeniul afacerilor interne sau educație.
Vizita oficială a președintelui palestinian în România reflectă și reconfirmă soliditatea relației bilaterale, care este profundă și de lungă durată.

Cu prilejul consultărilor oficiale, Președintele Klaus Iohannis și Președintele Mahmoud Abbas vor evalua posibilitățile concrete de a dinamiza și consolida aspectele sectoriale ale cooperării bilaterale, pe toate domeniile de interes comun, cu accent pe dialogul politic, afacerile interne, educație, domeniul economic și comercial.

Totodată, agenda de discuții a celor doi înalți oficiali va mai cuprinde un schimb de opinii cu privire la evoluțiile cu impact regional în Orientul Mijlociu, stadiul și perspectivele Procesului de Pace în Orientul Mijlociu, situația de securitate și efectele generate de agresiunea ilegală și neprovocată a Rusiei împotriva Ucrainei”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS