9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaInternational(VIDEO) Putin a ordonat armatei ruse să intre în Donețk și Lugansk pentru „menținerea păcii”

(VIDEO) Putin a ordonat armatei ruse să intre în Donețk și Lugansk pentru „menținerea păcii”

-

Convoaie de vehicule militare, printre care și tancuri, au fost observate marți, la primele ore, la periferia orașului Donețk, de un martor citat de Reuters, la doar câteva ore după ce Rusia a recunoscut cele două regiuni separatiste din Ucraina.

Un reporter Reuters a observat cinci tancuri încolonate la marginea Donețkului și alte două în altă parte a orașului, deși în zilele anterioare acestea nu au fost observate în zonă.

De asemenea, o filmare publicată de autoritățile ucrainene și preluată de presa internațională arată o coloană de vehicule militare cu farurile aprinse, care se deplasează într-un convoi, spre nordul regiunii Donețk, potrivit The Guardian.

Nu este clar dacă vehiculele aparțin trupelor ruse sau dacă sunt ale separatiștilor, neavând vreun marcaj vizibil, dar acestea au apărut în zonă la doar câteva ore după ce Vladimir Putin a recunoscut independenţa republicilor separatiste Doneţk şi Lugansk și ordonat armatei ruse să asigure funcții de menținere a păcii în cele două regiuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:18

(VIDEO) Craiovean, reținut pentru furt calificat

Un craiovean de 20 de ani a fost reținut,...

ȘTIRI GdS