21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaInternationalLiderii G20 au făcut tradiţionala “fotografie de familie” cu salariaţi din sistemul medical

Liderii G20 au făcut tradiţionala “fotografie de familie” cu salariaţi din sistemul medical

Şefii de stat şi de guvern ai statelor G20 au făcut sâmbătă, în deschiderea summitului, o “fotografie de familie” la care au participat angajaţi din domeniul sanitar care s-au aflat în prima linie a luptei împotriva pandemiei Covid-19, relatează dpa.

Liderii G20 au luat parte la tradiţionala “fotografie de familie” la începutul summitului lor anual. Însă în acest an medicii, infirmierele şi paramedicii li s-au alăturat pe podium, în timp ce politicienii i-au aplaudat.

Angajaţii din domeniul medical, dintre care unii au purtat halate de laborator iar alţii uniformele reflectorizante ale paramedicilor, au stat alături de liderii celor mai puternice 20 de economii ale lumii, potrivit Agerpres.

Cancelarul german la final de mandat, Angela Merkel, a discutat pentru scurt timp cu doi medici alături de care a făcut fotografia de familie, potrivit CNN.

Italia, gazda din acest an a summitului G20, a fost una dintre ţările europene cel mai puternic lovite de pandemie anul trecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS