4.1 C
Craiova
joi, 25 februarie, 2021
Știri de ultima oră Politica International Canada menține frontierele închise

Canada menține frontierele închise

Autoritățile canadiene au decis prelungirea, până la 21 februarie, a restricțiilor de călătorie.

„Guvernul nostru nu va ezita niciodată să ia măsuri puternice pentru a-i ține pe canadieni în siguranță față de COVID-19, menținând în același timp comerțul esențial cu partenerii noștri internaționali”, a scris ministrul federal al siguranței publice, Bill Blair, pe Twitter.

Frontiera Canada-SUA a fost închisă din martie 2020 pentru călătoriile neesențiale, decizia comună fiind prelungită de mai multe ori de atunci.

Pentru a proteja populația, guvernul federal canadian a instituit, de asemenea, măsuri internaționale de restricționare a călătoriilor din martie pentru a limita călătoriile. Restricțiile interzic majoritatea călătoriilor neesențiale sau discreționare în țară.

Cetățenii și rezidenții pot, totuși, să se întoarcă în Canada și să îi primească pe membrii familiei printr-o serie de derogări.

Începând cu 7 ianuarie, Canada cere fiecărui călător un test negativ pentru Covid efectuat cu cel mult 72 de ore înainte.

Testul PCR negativ este necesar înainte ca unei persoane să i se permită să urce în orice zbor cu destinația Canada. Testarea nu scutește călătorii de carantina de 14 zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Să ne asigurăm primul loc! Voleibalistele Craiovei au trei...

În perioada 26-28 februarie, la Timișoara, se va desfăşura ultimul...

ȘTIRI GdS

00:00:00

SUA au depășit pragul de 500.000 de decese din...

Peste o jumătate de milion de persoane au murit din cauza COVID-19 în Statele Unite de la începutul pandemiei, potrivit datelor raportate luni de...

Miniştrii de externe ai UE vor să adopte...

Miniştrii de externe ai statelor Uniunii Europene s-au pus de acord luni să meargă mai departe în privinţa adoptării de sancţiuni împotriva mai multor...

Motorul unui avion aflat în zbor a explodat

Resturi provenind de laexplozia motorului unui avion aflat în zbor au căzut într-o zonă rezidențială din Statele Unite. Avionul Boeing 777-200 decolase din Denver și...

”Jaful secolului” la Barcelona, comis de o bandă de...

Jaful secolului la Barcelona, comis de o bandă de români și sârbi

Rusia a aprobat al treilea vaccin contra Covid -19

Rusia a aprobat al treilea vaccin contra Covid -19

Un primar a demisionat după ce i-a făcut leneși...

Un primar din Texas și-a dat demisia după ce a scris pe Facebook că locuitorii care s-au plâns de penele de curent cauzate de...