14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaInternationalTrump va fi primul președinte care va vorbi la marşul anti-avort

Trump va fi primul președinte care va vorbi la marşul anti-avort

Casa Albă a anunţat că președintele Donald Trump va deveni primul președinte care va participa la adunarea anuală anti-avort din Washington, numită March for Life.

Trump a făcut o prioritate ca toţi conservatorii sociali să îmbrăţişeze o atitudine corectă în problema avortului. În anii trecuți, el i-a trimis pe membrii administrației sale să vorbească la marș. În 2017, Mike Pence a devenit primul vicepreședinte în funcție care a participat la eveniment, iar un an mai târziu, Donald Trump s-a adresat participanților printr-un mesaj video.
„Ne vedem vineri … Să fim cât mai mulţi!”, a spus Trump miercuri în timp ce s-a întors la Casa Albă după o călătorie în Elveția.

„Suntem atât de încântați ca el să experimenteze în persoană cât de pasionați sunt reprezentanții noștri în protejarea nenăscutului”, a spus Jeanne Mancini, președintele March for Life.
Președintele american Donald Trump urmează să se adreseze vineri participanților la un marș anti-avort, desfășurat la Washington, devenind astfel primul președinte din SUA care va participa la un astfel de eveniment.
Niciun președinte american nu a mai participat la marșul anti-avort, care se organizează în Statele Unite de 47 de ani, potrivit Time.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS