Acasă Politica International O reuniune a formaţiei One Direction este posibilă

O reuniune a formaţiei One Direction este posibilă

-

Liam Payne susţine că o reuniune a celor de One Direction este în cărţi – însă nu mai devreme de doi ani, informează Agerpres, citând Press Association.

Unul dintre soliştii trupei britanice, Zayn Malik (26 de ani), a părăsit formaţia în 2015, semnând un contract solo, iar ulterior, în 2016, membrii rămaşi au ales să meargă pe drumuri separate.

Este posibilă reunirea

„Cred că, la un moment dat, ne vom reuni. Cred că o vom face, cu siguranţă. Nu ştiu însă când, dar tot ce ştiu e că nu mai devreme de doi ani, pentru că toată lumea a lansat muzică nouă şi trebuie să meargă să o promoveze”, a declarat Payne (26 de ani), pe Channel 4, în cadrul emisiunii Sunday Brunch.

Payne a povestit totodată că l-a văzut sâmbătă pe Harry Styles, un alt fost membru al trupei, pentru prima dată în peste trei ani, la Jingle Bell Ball de pe Arena O2.

„Nu ne mai văzuserăm de foarte mult timp. A fost foarte drăguţ, el este în continuare acelaşi băiat (…) cu adevărat dulce … un băiat minunat”, a completat Payne

ȘTIRI VIDEO GdS

Şoferul care a distrus Urgenţa cu maşina, condamnat definitiv

Magistraţii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să-l condamne la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare pe bărbatul care a trecut cu maşina prin uşile Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU).