14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaInternationalLider interlop deghizat în propria fiică, prins în timp ce încerca să evadeze

Lider interlop deghizat în propria fiică, prins în timp ce încerca să evadeze

Liderul unei rețele de trafic de droguri din Brazilia s-a deghizat în propria sa fiică, în încercarea de a evada din închisoarea unde era încarcerat. Tentativa a eșuat, după ce emoțiile l-au dat de gol pe temutul interlop, au precizat surse din cadrul penitenciarului, citate de The Guardian.

Planul traficantului Clauvino da Silva, cunoscut sub porecla de „Micuțul”, era să evadeze din pușcăria Gericinó, situată la periferia orașului Rio de Janeiro, îmbrăcat în hainele fiicei sale de 19 ani. Conform planului, fiica sa ar fi urmat să fie lăsată în închisoare.

Reprezentanții Administrației Penitenciarelor din Brazilia au dat publicității fotografii în care da Silva poartă o mască de silicon, o perucă ce încearcă să imite părul negru și lung al fiicei sale și un tricou roz pe care sunt desenate gogoși. Alte imagini video îl înfățișează pe același da Silva în timp ce-și scoate masca și o parte din haine, după care își rostește numele complet.

Clauvino da Silva este liderul unuia dintre cele mai puternice carteluri braziliene, care controlează o mare parte din zona orașului Rio.

Citeşte continuarea pe Digi24

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS