Acasă Politica International Nepoata lui Robert Kennedy a murit la 22 de ani

Nepoata lui Robert Kennedy a murit la 22 de ani

-

Saoirse Kennedy Hill, nepoata, în vârstă de 22 de ani, a lui Robert F. Kennedy a murit în urma a ceea ce pare a fi o supradoză de droguri, potrivit CNN.

Saoirse Kennedy Hill a fost una dintre nepoții lui Robert Kennedy şi a lui Ethel Kennedy, decana de vârstă a familiei, care are în prezent 91 de ani.

Un echipaj de urgenţă a fost chemat, joi seară, pe proprietatea din Massachussets. Tânăra a fost transportată la spital, unde a fost pronunţat decesul. Fata era studentă la Colegiul Boston, unde studia comunicarea.

Potrivit presei americane, tânăra ar fi luptat cu depresia încă din perioada liceului. Ethel Kennedy a supraviețuit mai multor tragedii: moartea prematură a 2 dintre cei 11 copii și asasinarea soţului ei, Robert F. Kennedy, în 1968, la 5 ani după uciderea fratelui acestuia, președintele John Fitzgerald Kennedy.

“Inimile noastre sunt zdrobite de pierderea iubitei noastre Saoirse. Viaţa ei a fost plină de speranţă, promisiuni şi dragoste”, precizează familia Kennedy într-un comunicat trimis media locale.

Comunicatul o citează pe bunica victimei cu afirmaţia “lumea este mai puţin frumoasă astăzi”.

ȘTIRI VIDEO GdS

Reacţia unui român prins de poliţia spaniolă pe stradă, fără motiv

Un bărbat român a fost prins pe strada Juan XXIII, din orașul spaniol Aviles și a fost luat la întrebări de către oamenii legii. În momentul în care polițiștii i-au cerut să justifice de ce se află acolo, românul a reacționat violent, potrivit articolului El Comercio.

Coronavirus România: Numărul cazurilor a ajuns la 5.467

Autoritățile au raportat vineri 265 cazuri noi de coronavirus în România, totalul infecțiilor ajungând la 5.467. Bilanțul infectărilor cu coronavirus de joi...

Controale și amenzi la depozitele de lemn

Polițiștii din Gorj au desfășurat joi controale la depozitele de lemn. Astfel, poliţişti din Tismana împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Râmnicu-Vâlcea, au...

Tratamentul minune folosit împotriva coronavirusului

Profesorul Didier Raoult i-a dezvăluit, în premieră, preşedintelui Emmanuel Macron rezultatele celui mai amplu studiu pentru tratamentul Covid-19 de până acum. Potrivit publicaţiei franceze Les Echos, Emmanuel Macron a decis să meargă el însuși la Marsilia, unde a stat trei ore de vorbă cu profesorul, după ce a fost dezamăgit de perspectivele concrete de tratament disponibile rapid contra virusului.