10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaInternationalNepoata lui Robert Kennedy a murit la 22 de ani

Nepoata lui Robert Kennedy a murit la 22 de ani

Saoirse Kennedy Hill, nepoata, în vârstă de 22 de ani, a lui Robert F. Kennedy a murit în urma a ceea ce pare a fi o supradoză de droguri, potrivit CNN.

Saoirse Kennedy Hill a fost una dintre nepoții lui Robert Kennedy şi a lui Ethel Kennedy, decana de vârstă a familiei, care are în prezent 91 de ani.

Un echipaj de urgenţă a fost chemat, joi seară, pe proprietatea din Massachussets. Tânăra a fost transportată la spital, unde a fost pronunţat decesul. Fata era studentă la Colegiul Boston, unde studia comunicarea.

Potrivit presei americane, tânăra ar fi luptat cu depresia încă din perioada liceului. Ethel Kennedy a supraviețuit mai multor tragedii: moartea prematură a 2 dintre cei 11 copii și asasinarea soţului ei, Robert F. Kennedy, în 1968, la 5 ani după uciderea fratelui acestuia, președintele John Fitzgerald Kennedy.

“Inimile noastre sunt zdrobite de pierderea iubitei noastre Saoirse. Viaţa ei a fost plină de speranţă, promisiuni şi dragoste”, precizează familia Kennedy într-un comunicat trimis media locale.

Comunicatul o citează pe bunica victimei cu afirmaţia “lumea este mai puţin frumoasă astăzi”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS