16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPrimele reţineri în cazul furtului a 700 kg de aur din aeroportul Sao Paulo

Primele reţineri în cazul furtului a 700 kg de aur din aeroportul Sao Paulo

Poliţia braziliană a anunţat luni că făcut primele reţineri în cazul furtului a peste 700 de kilograme de aur din aeroportul internaţional din Sao Paulo, Brazilia.

Oamenii legii au arestt trei persoane suspectate că au participat la un jaful spectaculos care a şocat întreaga Brazilie, relatează AFP.

Doi indivizi au fost reţinuţi în timpul weekendului şi un al treilea în noaptea de duminică spre luni, „în posesia unei muniţii de un calibru cu utilizare restrânsă”, a precizat poliţia din Sao Paulo.

Potrivit presei locale, una dintre persoanele arestate este un angajat al aeroportului care spune că a acţionat sub presiune, pentru că familia sa a fost răpită.

Vineri, opt persoane puternic înarmate au intrat în zona de încărcare a mărfurilor de pe aeroport, la bordul a două false maşini de poliţie, respectiv două camionete modificate pentru a arăta ca autoturismele oamenilor legii.

Ei au reuşit să plece cu prada în mai puţin de trei minute, fără a trage niciun glonte.

Cu o valoare estimată de 110 de milioane de reali (circa 26 de milioane de euro), aurul, care fusese adus pe aeroport de compania de transport de fonduri Brink’s, nu a fost găsit încă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS