13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaEuropaActorul Steven Seagal s-a înscris într-un partid pro-Putin din Rusia

Actorul Steven Seagal s-a înscris într-un partid pro-Putin din Rusia

Vedeta de la Hollywood, Steven Seagal, un admirator de mult timp al președintelui rus Vladimir Putin, s-a înscris într-un partid pro-Kremlin, a anunțat duminică formațiunea.

Seagal a primit un card de membru al unei alianțe numite Doar Rusia – Patrioți – Pentru Adevăr, care s-a format la începutul acestui an, când trei partide de stânga, care îl susțin pe Putin, au fuzionat într-unul singur.

Seagal, care este cetățean rus din 2016, a propus măsuri de reprimare a companiilor care distrug mediul înconjurător. potrivit nypost.com.

„Fără să arestăm oamenii, doar că îi amendăm, probabil ei câștigă mai mulți bani din producția acelor chestii care spurcă mediul”, a spus actorul în discursul său.

Partidul controlează o fracțiune din camera inferioară a Parlamentului rus și intenționează să participe la alegerile parlamentare din septembrie.

Seagal a pozat lângă unul dintre liderii partidului, scriitorul rus Zakhar Prilepin

Seagal, un maestru al artelor marțiale, născut în SUA, este cunoscut mai ales pentru rolurile sale din filmele de acțiune, în timp ce Putin, care i-a acordat cetățenia, este și el un fan al artelor marțiale.

La ceremonia de sâmbătă, Seagal a pozat lângă unul dintre liderii partidului, scriitorul rus Zakhar Prilepin, care, în trecut, s-a înscris într-o armată de separatiști pro-ruși din estul Ucrainei și a recunoscut că a comandat o unitate de luptă într-un conflict care a ucis 14.000 de oameni în decursul a șapte ani.

În 2018, Rusia l-a însărcinat pe Seagal să îmbunătățească legăturile umanitare cu Statele Unite într-un moment în care relațiile dintre cele două țări s-au deteriorat la cel mai grav nivel de la Războiul Rece.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS