16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalPNL Dolj repetă că nu face alianţă cu PSD în judeţ

PNL Dolj repetă că nu face alianţă cu PSD în judeţ

PNL Dolj a anunţat astăzi, într-un comunicat de presă, că nu va face nici o alianţă cu PSD în localităţile din Dolj la alegerile locale din 9 iunie.

„Miercuri, 10 aprilie, a avut loc ședința Biroului Politic Județean al PNL Dolj, cel mai important for de conducere al filialei liberale la nivelul județului. În cadrul acestei ședințe au fost stabilite toate detaliile legate de alegerile locale din data de 9 iunie.

Membrii Biroului Politic Județean al PNL Dolj au validat, prin vot, persoanele care vor candida pentru funcțiile de primari de localitate, consilieri locali si județeni.

Prin acest vot, PNL Dolj reafirmă faptul că își susține proprii candidați la alegerile locale din 9 iunie. Toți candidații sunt membri ai Partidului Național Liberal și vor promova doar principiile și valorile liberale.

Candidatul PNL la funcția de primar al Municipiului Craiova este profesorul Nicolae Giugea, iar pentru președinția Consiliului Județean Dolj, candidatul PNL este Nicușor Roșca.

PNL Dolj respectă promisiunea făcută – fără nicio alianță cu PSD în localitățile din Dolj la alegerile locale!“, se arată în comunicatul PNL.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS